Pompieri britanici, care au salvat dintr-un incendiu 18 purcei, i-au primit in dar… sub forma carnati

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Un echipaj de pompieri din Marea Britanie, care au salvat mai multi purcei dintr-un hambar cuprins de flacari, au primit o recompensa neobisnuita: chiar animalele carora le-au dat sansa la viata, insa sub forma de carnati, informeaza miercuri The Telegraph, transmite AGERPRES.

Cei 18 purcei si doua scroafe au fost salvati de pompieri in timpul incendiului izbucnit in luna februarie intr-un hambar din comitatul Wiltshire, care a mistuit 60 de tone de fan. Insa purceii nu au supravietuit cutitului macelarului, fiind transformate vara aceasta in produse din carne.

”Sunt convinsa ca vegetarienii vor uri treaba asta”, a spus Rachel Rivers, fermiera careia i-a venit aceasta idee.

Carnatii au fost insa pe placul pompierilor, care au declarat ca au fost ”fantastici”.

”La exact sase luni si o zi dupa ce pompierii Olsen si Richardson au salvat 18 purcei de la o ferma din Milton, echipa a primit o mostra a rezultatului muncii noastre din acea noapte de februarie”, se arata intr-un mesaj postat pe Facebook de comandamentul de pompieri din Pewsey.

”Mii de multumiri pentru tine, Rachel Rivers, care ne-ai daruit aceasta mostra”, au adaugat pompierii.

”Am dorit sa le multumesc. Le-am promis la acea vreme ca o sa duc acolo pentru ei niste carnati, lucru de care au fost cu totii incantati”, a declarat Rivers. ”Suntem fermieri si cu asta ne ocupam. (Porcii — n.r.) nu pot fi tinuti ca animale de companie”, a argumentat ea.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2