Pompierii baimareni, activitati de pregatire cu elevii si personalul de la Scoala Gimnaziala “Petre Dulfu” si Colegiul Tehnic “C.D. Nenitescu”

Personalul Serviciului Pregatire pentru Interventie si Rezilienta Comunitatilor din cadrul I.S.U. Maramures a efectuat miercuri, 11 decembrie, activitati de pregatire cu elevii si personalul de la Scoala Gimnaziala “Petre Dulfu”, respectiv de la Colegiul Tehnic “C.D. Nenitescu”, ambele din Baia Mare.

“In cele doua institutii de invatamant, elevii si cadrele didactice au participat la un exercitiu de evacuare in caz de incendiu. In continuare, reprezentantii pompierilor le-au prezentat regulile de prevenire a incendiilor si cele de comportament in cazul producerii unui incendiu intr-o unitate de invatamant.

La activitatea desfasurata la Scoala Gimnaziala “Petre Dulfu”, au luat parte circa 250 de persoane, elevi si personal al institutiei, iar la Colegiul Tehnic “C.D. Nenitescu”, 190 de persoane”, a declarat Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1