Pompierii maramureseni au intervenit in doua situatii de urgenta la sfarsitul saptamanii trecute

PNL

pompieri-incendiu_0In intervalul 21-23 octombrie, pompierii militari maramureseni au intervenit in doua situatii de urgenta.

Duminica, 23 octombrie, pompierii sigheteni au fost solicitati sa lichideze un incendiu izbucnit in camera unui imobil din sat Sugatag.

In urma incendiului au ars acoperisul de lemn, circa 8 metri patrati de grinzi corni de lemn, 12 metri liniari de perete din lemn si circa 300 kilograme de porumb. Incendiul a fost lichidat in cooperare cu serviciul voluntar din Ocna Sugatag.

Tot ieri, la Suciu de Sus a izbucnit un incendiu la acoperisul unei case. La locul interventiei s-au deplasat pompierii Pichetului Targu Lapus. Flacarile au distrus circa 60 de metri patrati din acoperisul de lemn al casei, 4 metri patrati dintr-un adapost de animale si 3 metri patrati de perete din lemn. Pentru lichidarea incendiului au dat o mana de ajutor si pompierii voluntari din localitate.

Personalul SMURD Maramures a intervenit la 73 de urgente medicale, dupa cum urmeaza: SMURD Baia Mare 29, Farcasa 14, Sighet – cinci, Viseu de Sus – patru, Borsa – patru, Bogdan Voda – patru si Cavnic – trei cazuri.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1