Pompierii maramureseni au intervenit in cinci situatii de urgenta in perioada Sarbatorilor

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

incendiu pompieriIn perioada 30 aprilie-2 mai, pompierii militari maramureseni au intervenit in cinci situatii de urgenta, se arata intr-un comunicat de presa al I.S.U. Maramures.

Sambata, 30 aprilie, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la o autoutilitara. Flacarile au distrus compartimentul motor si bordul, iar tapiteria autoutilitarei a fost deteriorata.

La Borsa pompierii Garzii de Interventie au lichidat un incendiu izbucnit la un container. Au ars circa 300 de kilograme de deseuri menajere. Duminica, 1 mai, a fost semnalat un incendiu la acoperisul unei case din Borsa. Pompierii borseni au lichidat in cel mai scurt timp incendiul care a mistuit circa sapte metri patrati din acoperisul din lemn al casei.

Luni, 2 mai, pompierii baimareni au participat la actiunea de degajare a unui copac cazut pe strada Victor Babes din municipiul Baia Mare. Garda de Interventie Borsa a fost solicitata sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit in camera de zi a unei locuinte. Focul a distrus in totalitate locuinta din lemn pe o suprafata de 80 de metri patrati.

Personalul S.M.U.R.D. Maramures a fost solicitat sa intervina la 43 de urgente medicale, dupa cum urmeaza: S.M.U.R.D. Baia Mare – 16 cazuri, Sighet – sapte, Farcasa – noua, Cavnic – trei, Bogdan Voda – noua si Borsa – sase cazuri.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2