Pompierii maramureseni au intervenit la 10 incendii in ultimele zile

PNL

Pompierii maramureseni au intervenit in ultimele zile la lichidarea a 10 incendii, din care 7 incendii au fost la vegetatia uscata.

Vineri, 22 martie, pompierii Garzii Borsa au lichidat un incendiu izbucnit la un cos de fum. In urma incendiului a ars funinginea din cosul de evacuare al fumului. Tot pompierii borseni au lichidat si un incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars circa 150 de metri patrati de vegetatie. Garda de Interventie Bogdan Voda a intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars circa 10 hectare de vegetatie. Din cauza drumului greu accesibil, militarii au avut de parcurs 3 km pe jos pana sa ajunga la locul interventiei.

Sambata, pompierii viseuani au intervenit pentru a lichida un incendiu in urma caruia au ars circa 0,3 hectare de vegetatie uscata. Pompierii baimareni au fost chemati sa lichideze un incendiu izbucnit in bucataria unui apartament din Baia Mare. Focul a distrus un corp de mobilier si alimentele dintr-o oala uitata pe argaz.

Duminica, 24 martie pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un cos de fum. Pagubele au fost minime deoarece a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului. Pompierii baimareni au lichidat un incendiu in urma caruia au ars circa 5 kg de deseuri menajere. La Ieud, pompierii din cadrul Garzii de Interventie Bogdan Voda au lichidat un incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars circa 15 hectare de vegetatie, dar si plantatie de nuci si pomi fructiferi.

Punctul de Lucru Somcuta Mare a lichidat un incendiu de vegetatie in urma caruia au ars 0,8 hectare de vegetatie uscata, iar pompierii viseuani au lichidat, ieri, un incendiu in urma caruia au ars circa 200 de metri patrati de vegetatie uscata.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1