Pompierii maramureseni au intervenit la 21 de incendii in weekend

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Pompierii maramureseni au fost solicitati sa lichideze 21 de incendii in acest weekend.

Detasamentul de Pompieri Sighetu Marmatiei a lichidat incendii de vegetatie in urma carora au ars 10 hectare de vegetatie uscata. De asemenea, pompierii sigheteni au intervenit si pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un cos de fum. In urma incendiului a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Garda de Interventie Bogdan Voda a intervenit pentru lichidarea incendiilor de vegetatie in urma carora au ars circa 85 de hectare. Din nefericire doua persoane, un barbat si o femeie, si-au pierdut viata in localitatea Dragomiresti.
Sectia de Pompieri Viseu de Sus a intervenit in raionul de interventie pentru lichidarea incendiilor de vegetatie in urma carora au ars peste 10 hectare.

Detasamentul de Pompieri Baia Mare a intervenit pe strada Sudului, unde o ghereta de lemn a luat foc. Flacarile au distrus ghereta pe o suprafata de 15 metri patrati. De asemenea, militarii baimareni au lichidat si un incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars 2 hectare de vegetatie. La Satu Nou de Sus, pompierii baimareni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o afumatoare. Au ars afumatoarea si circa 15 kg de slanina.

Garda de Interventie Borsa a avut si ea parte de incendii de vegetatie uscata. A ars circa 1 hectar.

Pompierii din cadrul Pichetului Targu Lapus au intervenit in Strambu Baiut , unde un acoperis de locuinta a luat foc. Au ars circa 100 de metri patrati de acoperis din lemn si diverse obiecte de mobilier si aparatura electrocasnica. Pompierii din cadrul pichetului au lichidat si incendii de vegetatie uscata, circa 3 hectare.

Pompierii din Farcasa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu de vegetatie in urma caruia a ars aproximativ 1 hectar de vegetatie uscata.

Informatii furnizate de Oana Gonczi, purtatorul de cuvant al ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole