Pompierii maramureseni au intervenit la noua incendii in ultimele zile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

incendiu pompieriIntre 14 si 17 martie, pompierii militari maramureseni au intervenit in noua situatii de urgenta, informeaza ISU Maramures, printr-un comunicat de presa.

Luni, 14 martie, pompierii Garzii de Interventie Bogdan Voda au lichidat un incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars circa trei hectare de vegetatie.

Marti, 15 martie, militarii Detasamentului Sighetu Marmatiei au intervenit pentru lichidarea unui incendiu la o centrala termica in localitatea Bocicoiu Mare. Flacarile au distrus aproximativ 16 metri patrati din acoperisul de lemn al incaperii centralei. De asemenea, s-au mai degradat 20 de metri liniari de grinda din lemn.

Joi, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu izbucnit la un cos de fum. Din fericire, a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului. Tot ieri, pompierii Garzii de Interventie Borsa si cei ai Pichetului Targu Lapus au lichidat doua incendii izbucnite la cosuri de fum in urma carora a ars doar funinginea din cosul de evacuare. Pompierii sigheteni au stins doua incendii izbucnite la mijloace de transport.

In cazul unuia dintre incendii au intervenit si pompierii voluntari din Rona de Sus. In ambele cazuri au ars instalatiile electrice si elementele combustibile din compartimentul motor.

Sectia de Pompieri Viseu de Sus a intervenit in localitatea Poienile de Sub Munte, impreuna cu pompierii voluntari din localitate, pentru  lichidarea unui incendiu izbucnit la podul unei case. Au ars circa 96 de metri patrati din acoperisul de lemn, 3000 kg de fan si diverse obiecte de mobilier.

In Baia Mare, pe strada Vasile Lucaciu, a fost semnalat un incendiu la podul unei case. Pompierii baimareni au stins incendiul in urma caruia au ars 70 de metri patrati din acoperisul de lemn, circa 20 de metri patrati de tavan din lemn si s-au degradat obiecte de mobilier si electrocasnice.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2