Pompierii maramureseni au intervenit la sapte situatii de urgenta, in ultimele zile

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

incendiu pompieriIn perioada 26-28 februarie, pompierii maramureseni au intervenit la sapte situatii de urgenta, informeaza ISU Maramures intr-un comunicat de presa.

Vineri 26 februarie, in Rona de Sus pompierii Detasametului Sighetu Marmatiei au fost solicitati sa lichideze un incendiu izbucnit la un mijloc de transport marfa. In urma incendiului a ars circa 70% din autoutilitara. Tot vineri, echipa pirotehnica a inspectoratului s-a deplasat in municipiul Sighetu Marmatiei pentru a ridica o grenada defensiva de pe strada Lazu Sesului. Pompierii Garzii de interventie Borsa au lichidat un incendiu izbucnit la un cos de fum. Datorita promptitudinii lor a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Sambata, 27 februarie, in Baia Mare, pe bulevardul Republicii a fost semnalat un incendiu la un cos de fum. La locul interventiei s-au deplasat pompierii Detasamentului ”Capitan Marchis Adrian” Baia Mare. Din fericire a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului. La solictarea politistilor, pompierii sigheteni au intervenit pentru scoaterea unui cadavru din raul Tisa.

Duminica, 28 februarie, in localitatea Gardani, pompierii Garzii de Interventie Farcasa au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperisul unei case. Focul a distrus 180 de metri patrati din acoperisul de lemn al casei. Pentru lichidarea incendiului au intervenit si pompierii voluntari din localitate.

Luni, 29 februarie, prin numarul unic pentru urgente 112 a fost anuntat un incendiu la podul unei case, in localitatea Tulghes. Spre locul interventiei s-au deplasat pompierii din cadrul Punctului de Lucru Somcuta Mare. Focul a distrus in totalitate acoperisul din lemn, circa 400 metri patrati, mobilier divers, aparatura electrocasnica si diverse documente.

Pesonalul S.M.U.R.D. Maramures a intervenit, in perioada 26-28 februarie, la 40 de urgente medicale.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2