Pompierii maramureseni au intervenit la sase situatii de urgenta in perioada Sarbatorilor

Reclame home 1
Reclame home 1

In intervalul 6-9 aprilie, pompierii maramureseni au intervenit in sase situatii de urgenta.

Vineri, 6 aprilie, pompierii baimareni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperisul unei locuinte de pe strada Podinei. Flacarile au distrus circa 150 de metri patrati de acoperis din lemn, diverse obiecte de mobilier si materiale textile.

De asemenea, echipajul de descarcerare al Detasamentului de pompieri Baia Mare a intervenit in cazul unui accident rutier petrecut pe soseaua de centura a orasului Baia Mare. In urma accidentului au rezultat doua victime, din care una incarcerata. Victima incarcerata a fost extrasa din autoturism de catre echipajul de descarcerare si apoi a fost predata unui echipaj SAJ. Cea de a doua victima a fost preluata de catre echipajul de prim ajutor al SMURD Baia Mare. Ambele victime au fost transportate la spital.

Sambata, 7 aprilie, Garda de Interventie Bogdan Voda a lichidat un incendiu izbucnit la un cos de fum in urma caruia a ars funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Duminica, 8 aprilie, militarii baimareni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o lemnarile in localitatea Ardusat. In urma incendiului a ars lemnaria in proportie de 90%. Pompierii militari din Bogdan Voda au lichidat un incendiu de vegetatie uscata in urma caruia au ars circa 4 hectare de vegetatie.

De asemenea, ieri, 9 aprilie, pompierii viseuani au lichidat si ei un incendiu de vegetatie uscata, izbucnit in cimitir, in urma caruia au ars circa 5 metri patrati de vegetatie si coroane de flori uscate.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2