Pompierii maramureseni au intervenit in opt situatii de urgenta in intervalul 7-9 decembrie

PNL

incendiu-pompieriIn intervalul 7-9 decembrie, pompierii maramureseni au intervenit in opt situatii de urgenta, conform unui comunicat al ISU Maramures.

Miercuri, 7 decembrie, pompierii Detasamentului Sighetu Marmatiei au fost solicitati sa intervina pentru lichidarea a doua incendii, unul in Rona de Jos  la acoperisul unei case si al doilea in Sighetu Marmatiei la un cos de fum.

In incendiul de la Rona de Jos au ars 24 de metri patrati din acoperisul din lemn al casei, 2 metri cubi de lemn de foc si circa 70 de kilograme de carne. In cazul incendiului de cos de fum, din fericire, a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Pompierii din cadrul Sectiei Viseu de Sus au lichidat un incendiu izbucnit la o casa. Datorita promptitudinii lor a ars doar o usa de lemn si cateva materiale textile. Militarii Garzii de Interventie Borsa au lichidat si ei doua incendii la cosuri de fum, unde a ars doar funinginea din cosurile de evacuare.

Joi, 8 decembrie, pe strada Ariesului din Bvaia Mare a fost semnalat un incendiu la acoperisul unei hale. Pentru lichidarea incendiului au actionat pompierii Detasamentului ” Capitan Marchis Adrian” Baia Mare. Flacarile au distrus 480 de saci de filtre pentru rumegus, 7 metri cubi de rumegus, 30 de metri patrati de perete de hala si circa 2 metri cubi de semifabricat lemnos.

Pompierii viseuani impreuna cu pompierii voluntari din Poienile de Sub Munte au lichidat un incendiu la acoperisul unei anexe gospodaresti. Flacarile au mistuit circa 16 metri patrati din acoperisul de lemn, circa 1.000 kg de fan si aproximativ 100 kg de cereale. Tot pompierii din Viseu au lichidat si un incendiu izbucnit la acoperisul unei locuinte din Viseu de Sus. Au ars 1 metru patrat de tavan din lemn si ciorca 2 metri patrati de perete de lemn.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1