Pompierii maramureseni au lichidat trei incendii in ultimele 24 de ore

PNL

Pompierii maramureseni au lichidat trei incendii in ultimele 24 de ore, din care doua s-au manifestat la cosurile de fum.

Primul incendiu lichidat a fost in Viseu de Sus. Flacarile au distrus circa 15 metri patrati de acoperis din lemn, o centrala termica, 5 metri patrati de izolatie din polistiren si 5 metri patrati de stablon de lemn.

Al doilea incendiu la cos de fum a fost semnalat in municipiul Sighetu Marmatiei. Din fericire, a ars doar funinginea din cosul de evacuare al fumului.

Pompierii militari din cadrul Pichetului Targu Lapus au lichidat un incendiu izbucnit la o afumatorie din localitatea Stoiceni. Focul a distrus circa 150 kg de carne de porc, 80% dintr-un depozit de lemne si circa 40 de metri patrati din acoperisul casei care se afla in apropierea afumatoriei.

Pompierii maramureseni atrag inca o data atentia asupra pericolelor pe care le reprezinta cosurile de fum necuratate s-au neprotejate corespunzator fata de materialele combustibile din acoperis. Acestea trebuie sa fie curatate de cel putin doua ori pe an, iar cele deteriorate trebuie sa fie reparate inainte de a fi puse in functiune.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1