septembrie 16, 2021

Pompierii maramureseni, in lupta cu inundatiile (FOTO)

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Ploile abundente cazute in ultimele ore in judetul Maramures, concomitent cu topirea zapezii si formarea de zapoare de gheata, au dus la cresteri ale nivelurilor cursurilor de apa din judet.

Inca de dimineata, pompierii militari au intervenit in mai multe localitati, impreuna cu reprezentanti ai Serviciului de Gospodarire a Apelor si ai Comitetelor Locale pentru Situatii de Urgenta, pentru a inlatura efectele cresterii debitelor.

Personalul I.S.U. Maramures a actionat in municipiul Baia Mare, in orasul Targu Lapus si in comunele Sieu si Copalnic Manastur, pentru decolmatarea podetelor, in scopul prevenirii inundarii gospodariilor din zonele afectate.

Echipa pirotehnica a I.S.U. Maramures va actiona astazi la distrugerea, prin explozie controlata, a unui zapor de gheata de circa 400 de metri lungime, format pe raul Cavnic, pe raza localitatii Laschia, comuna Copalnic Manastur,

La aceasta ora, se mentin avertizarile hidrologice cod portocaliu pe raurile  Tisa, Iza si Lapus, respectiv cod rosu, la Statia Hidrometrica Valea Viseului, de pe cursul raului Tisa.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2