Pompierii maramureseni, prezenti la sase situatii de urgenta in perioada 13-15 decembrie

PNL

Pompierii maramureseni au fost solicitati sa intervina la 6 situatii de urgenta in intervalul 13 – 15 decembrie.

Vineri, 13 decembrie, militarii baimareni au intervenit in municipiul Baia Mare, pe strada Eliberarii, unde acoperisul unei hale de productie a lemnului a fost cuprins de flacari. In urma incendiului au ars cira 150 de metri patrati din acoperisul halei. Pompierii Garzii de Interventie Bogdan Voda au fost solicitati sa intervina pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism Golf 3, in localitatea Stamtura.

La Ieud, sambata, 14 decembrie, tot pompierii militari din Bogdan Voda au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la cosul de fum a unei locuinte. Din fericire a ars doar funinginea din cosul de evacuare a fumului.

De asemenea, personalul S.M.U.R.D. Maramures a fost solicitat sa intervina pentru acordarea primului ajutor in urma producerii a doua accidente rutiere in localitatile Borsa si Coltirea. In cazul accidentului din Borsa, persoanele implicate in accident au refuzat transportul la spital, iar in cazul accidentului din Coltirea doua persoane au fost transportate la spital.

Informatii furnizate de ISU Maramures.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1