Pompierii maramuresenii au intervenit in sase situatii de urgenta la sfarsit de saptamana

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pompieri-incendiu_0In perioada 29-31 ianuarie, pompierii maramureseni au intervenit in sase situatii de urgenta. Vineri, 29 ianuarie, in localitatea Sasar a fost semnalat un incendiu izbucnit la incaperea unei centrale termice, informeaza ISU Maramures, printr-un comunicat de presa.

La locul interventiei s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detasamentului de Pompieri ”Capitan Marchis Adrian” Baia Mare. Focul a distrus izolatia instalatiei electrice, lemne de foc si deseuri de hartie. De asemenea, s-a degradat si instalatia de apa potabila.

In urma incendiului, o persoana a suferit arsuri de gradele II si III pe 55 % din suprafata corpului. Aceasta a fost transportata la spital pentru investigatii medicale amanuntite de catre un echipaj SMURD Baia Mare, iar ulterior a fost transportata, pe cale aeriana, la un spital din capitala. Sambata, 30 ianuarie, Garda de Interventie Bogdan Voda a lichidat un incendiu in localitatea Stramtura.

Pentru lichidarea incendiului au dat o mana de ajutor si pompierii voluntari din localitate. Focul a distrus 160  de metri patrati din acoperisul din lemn al casei, circa 40 de metri patrati de perete din lemn, diverse obiecte de mobilier si electrocasnice. Tot sambata, pompierii militari din Farcasa si cei din Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unor incendii izbucnite la cosuri de fum din localitatile Buzesti si Tautii Magheraus. Din fericire, in amble cazuri, a ars doar funinginea din cosurile de evacuare ale fumului.

Duminica, 31 ianuarie, la Borsa, pompierii Garzii de Interventie Borsa au lichidat un incendiu la un container de gunoi. In urma incendiului, au ars circa 50 de kilograme de deseuri menajere. La Viseu de Jos, pompierii Sectiei Viseu de Sus au stins un incendiu la o afumatoare. Au ars, circa sase metri patrati din suprafata afumatoarei si circa 10 metri patrati din acoperisul bucatariei de vara.

Personalul SMURD Maramures a intervenit la 51 de cazuri medicale, dupa cum, urmeaza: SMURD Baia Mare – 20 de cazuri, Sighet – opt, Farcasa noua, Bogdan Voda sase, Viseu un caz, Borsa patru si Targu Lapus trei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2