Pompierii militari maramureseni au intervenit in ultimele 24 de ore la sase situatii de urgenta

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Pompierii din cadrul Garzii de interventie Farcasa au lichidat un incendiu in urma caruia au ars circa 0,15 hectare de vegetatie uscata in localitatea Sarbi.

Si militarii baimareni au intervenit, alaturi de S.V.S.U. Seini, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexa gospodareasca. Focul a distrus circa 10 metri patrati de acoperis din lemn, 500 kg de fan si 1 metru cub de lemn de foc. Tot pompierii baimareni au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o centrala termica dezafectata. Aici, au ars circa 150 kg de deseuri textile si lemnoase.

Detasamentul de pompieri Baia Mare a fost solicitat sa intervina in cazul unui accident rutier pe B-dul Bucuresti, nr. 146. Din fericire nu au rezultat victime. Putin mai tarziu, Punctul de Lucru Somcuta Mare a intervenit la un accident rutier produs in localitatea Satulung. In urma evenimentului rutier au rezultat trei victime, care au fost transportate la spital de catre echipajele SMURD si SAJ.

Grada de Interventie Borsa a fost solicitata sa intervina la un accident rutier in urma caruia a rezultat o victima incarcerata. Dupa ce a fost scoasa din autovehicul, victima, de 20 de ani, a fost preluata de echipajul S.M.U.R.D. si transportata la spital.

Informatii comunicate de ISU Maramures, foto-arhiva
ZiarMM.ro

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *