Pompierii militari maramureseni au intervenit la trei situatii de urgenta la sfarsitul saptamanii

home camp2
home camp2
home camp2

pompieri-incendiu_0In prioada 19-21 februarie, pompierii militari maramureseni au intervenit la trei situatii de urgenta, informeaza I.S.U. Maramures. 

Sambata, 20 februarie, pompierii sigheteni au intervenit in localitatea Vadu Izei unde a fost semnalat un incendiu la acoperisul unei case. Flacarile au distrus circa patru metri patrati din acoperisul din lemn invelit cu placi de ondulin.

Duminica, 21 februarie, tot pompierii Detasamentului Sighetu Marmatiei au fost chemati in localitatea Lunca la Tisa pentru a scoate un cadavru din albia raului Tisa. Spre seara, pompierii Detasamentului ”Capitan Marchis Adrian” Baia Mare au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism in Baia Mare, pe strada Ciprian Porumbescu. Din fericire, flacarile au distrus doar aparatoarea din plastic a rotii.

Personalul S.M.U.R.D. Maramures a intervenit in cazul a 33 de urgente medicale, dupa cum urmeaza: S.M.U.R.D. Baia Mare 11 cazuri, Sighet – trei, Farcasa – patru, Bogdan Voda – sase, Viseu de Sus – trei Borsa – doua si Targu Lapus – patru cazuri.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *