Pompierii militari maramureseni au lucrat la foc continuu in intervalul 15-19 august

PNL

Pompierii militari maramureseni au lucrat la foc continuu in intervalul 15-19 august.

Militarii au lichidat in acest interval mai multe incendii izbucnite la vegetatie uscata, in urma carora au ars peste 60 de hectare de vegetatie. Localitatile in care pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiilor de vegetatie sunt: Baia Mare, Tautii de Sus, Tautii Magheraus, Baia Sprie si Miresu Mare.

Miercuri, 15 august, militarii din cadrul Pichetului de Pompieri Targu Lapus au intervenit in localitatea Fanate pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o magazine. In urma incendiului a ars anexa gospodareasca in proportie de 80% si circa 2 metri cubi de lemn de foc.

Joi, 16 august, pompierii din cadrul Garzii de Interventie Farcasa au lichidat un incendiu izbucnit la o afumatoare. Focul a distrus aproximativ 6 metri patrati din afumatoare.

Sambata, 18 august, pompierii viseuani au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperisul unei case. Flacarile au mistuit circa 200 de metri patrati din acoperisul casei si aproximativ 5 tone de fan depozitate in podul casei.

ZiarMM

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1