Pompierul Revnic Adrian, salvator si in timpul liber: Gestul demn de tot respectul pe care l-a facut

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

O baimareanca iesita la plimbare cu copiii in oras a avut parte de un incident neplacut.

Aceasta s-a trezit cu unul dintre picioare intr-o pozitie nefireasca, astfel ca nu a mai reusit sa se ridice de jos, spre disperarea copiilor ei. De altfel, femeia s-a ales cu o fractura.

Sansa ei s-a numit Revnic Adrian, pompier paramedic, care se afla in zona.

„O fractiune de secunda si o miscare gresita au facut ca planurile ei pentru ziua respectiva sa fie date peste cap.
A fost suficient un pas gresit pentru ca baimareanca sa se impiedice si sa se trezeasca cu un picior intr-o pozitie nefireasca si dureri crancene. Cand si-au vazut mama intinsa pe jos, cu lacrimi de durere in ochi, copiii s-au speriat si au inceput sa strige dupa ajutor.

Tipetele disperate ale copiilor au fost auzite de colegul nostru, plt.adj.sef Revnic Adrian, de la Detasamentul de Pompieri “Capitan Marchis Adrian”, care locuieste in zona respectiva. Desi se afla in concediu, pompierul paramedic nu a stat pe ganduri si a sarit in ajutorul femeii.

S-a prezentat si a cerut permisiunea sa-i acorde primul ajutor. In acelasi timp i-a linistit si pe copiii, care erau panicati si nu intelegeau de ce mama nu se putea ridica.

Realizand ca piciorul este fracturat, Adrian a sunat la 112, dar cum in acel moment un echipaj al Serviciului de Ambulanta Judetean trecea prin zona, a predat femeia echipajului SAJ, care a transportat-o la spital.

Adrian este component al lotului ISU Maramures, care s-a clasat pe locul al doilea, devenind vicecampion, in anul 2016, la Competitia Nationala de Descarcerare si Acordarea primului ajutor calificat. El este unul dintre salvatorii I.S.U. Maramures care ne fac sa fim mandri ca facem parte dintr-o echipa de profesionisti gata in orice moment sa sara in ajutorul semenilor”, se arata intr-o postare pe pagina de Facebook a ISU Maramures.

Vlad HERMAN

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2