Ponta anunta pe Twitter ca sunt fonduri pentru plata alocatiilor majorate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pontaPremierul Victor Ponta a salutat luni, intr-un mesaj publicat pe Twitter, promulgarea legii care dubleaza alocatiile copiilor, adaugand ca sunt fonduri pentru plata acestora, scrie Agerpres.

“Salut promulgarea legii care dubleaza alocatiile. Avem fonduri pentru a incepe plata lor! Azi — zi importanta: TVA redus si alocatii duble!”, a scris Ponta pe platforma de social media.

Salut promulgarea legii care dubleaza alocatiile. Avem fonduri pentru a incepe plata lor! Azi — zi importanta: TVA redus si alocatii duble!June 1, 2015

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni Legea privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 65/2014 pentru modificarea si completarea unor acte normative, prin care este dublata alocatia pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei.

Proiectul de lege privind, cu un amendament al PNL care prevede ca alocatia de stat pentru copii sa creasca de la 42 la 84 de lei, a fost votat in luna mai de 332 de deputati, niciunul nu a votat impotriva, iar doi s-au abtinut.

Dublarea alocatiilor nu era prevazuta initial in ordonanta, acest lucru fiind stabilit printr-un amendament propus de PNL, care a fost respins anterior de Comisia pentru munca a Camerei, dar aprobat in plen.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2