Ponta: Avem acciza in buget, o aplicam de la 1 aprilie

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri, la inceputul sedintei de guvern, ca acciza pe carburanti va fi aplicata de la 1 aprilie, ea fiind prinsa in buget, scrie Agerpres.

“Vreau sa fie foarte clar legat de acciza, o avem in buget, o aplicam. Am discutat, impreuna cu doamna Petrescu si cu domnul Sova, cu reprezentantii Uniunii Nationale a Transportatorilor, ca, intr-adevar, trebuie sa gasim masuri fiscale care, pe de-o parte, sa pastreze competitivitatea transportatorilor, pe de alta parte sa combata concurenta neloiala si evaziunea fiscala si probabil chiar maine o sa puneti in dezbatere textul ordonantei prin care sprijinim transportatorii corecti, cei care au facturi, pentru recuperarea unei parti importante din acciza pe care o aplicam de la 1 aprilie. Cei care fac evaziune fiscala nu au cum sa recupereze, pentru ca probabil nici nu platesc toate taxele si pe aceia trebuie sa-i combatem in tot ceea ce facem”, a spus Ponta.

Pe de alta parte, premierul a multumit Casei Nationale de Pensii si Ministerului Muncii pentru recalcularea destul de rapida a celor 230.000 de pensii si cresterea acestora cu indicele de corectie.

“E un lucru foarte bun si sper ca de acum incolo oamenii (…) sa primeasca de fiecare data in plus, sa nu le mai taie nimeni vreodata pensiile, cum s-a intamplat, si vreau sa precizez inca o data: evident ca avem banii pentru pensii si salarii”, a afirmat Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2