Ponta: Basescu seamana foarte tare cu Ianukovici

PNL

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, la Antena 3, ca presedintele Traian Basescu “seamana foarte tare” cu fostul presedintele al Ucrainei, Viktor Ianukovici, deoarece amandoi au stat mult la putere si au pierdut simtul realitatii, informeaza Agerpres.

“Cred ca cel mai important lucru, in 2014, pentru toti romanii, apropo si de alegeri prezidentiale, va fi urmatorul mesaj: ‘In Romania, nu o sa se intample ca in Ucraina, un haos’, desi, ca sa va spun foarte direct si nu vreau sa o ia cineva ca pe un atac, eu cred ca seamana foarte tare domnul Basescu cu Ianukovici, foarte tare seamana: oameni care au stat mult la putere, care au pierdut simtul realitatii, care nu mai vor sa plece de la putere, care sunt in stare chiar de orice, aproape de orice, ca pierd puterea.

Dar mesajul pentru Romania este ‘la noi nu o sa fie haos, la noi nu o sa vedeti oameni care se bat in strada cu politia, care impusca, la noi nu o sa vedeti parti din tara care incep sa o ia in toate partile’. De asta a fost, daca vreti, si mesajul rational, dar in acelasi timp foarte ferm, apropo de extremistii maghiari, care isi plimbau prin Romania, pe aici, tot felul de idei apropo de campania lor. Deci eu cred ca mesajul anului 2014, pentru romani, este urmatorul: ‘nu va fi haos in Romania’ (…) Romania nu poate fi o tara instabila, ca numai noi am mai ramas mari si stabili in zona, ca sa o spun foarte direct”, a spus Victor Ponta.

Pe de alta parte, Victor Ponta a declarat ca partenerii americani si europeni ai Romaniei au apreciat turneul diplomatic pe care l-a intreprins recent in Grecia, Georgia si Albania, mesajul primit de la partenerii externi, inclusiv de Traian Basescu fiind un apel le stabilitate, de aceea presedintele “s-a razgandit in 24 de ore si a investit noul guvern”.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2