Ponta, catre Rus: Aprobam memorandumul privind Master Planul de Transport

home camp2
home camp2
home camp2

pontaPremierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Transporturilor, Ioan Rus, sa inceapa negocierile cu Comisia Europeana pe marginea Master Planului de Transport, care urmeaza a fi aprobat miercuri, Rus precizand ca primele discutii la Bruxelles sunt programate in intervalul 9 – 13 martie, transmite Agerpres.

“Azi avem Master Planul pentru Transport. Domnul ministru (Rus — n.r.), multumesc pentru efortul pe care l-ati facut. (…) Inteleg ca toti parlamentarii din Comisiile de transport au fost, ati discutat, au fost de acord, au vazut. Ca mai e cate un primar buclucas care face metrou acum…

Eu mi-as dori, s-ar bucura Daciana, dar pana face primarul metroul, haide sa ii facem noi toate celelalte centuri si autostrazi pe care le avem in Master Plan. Puteti incepe de saptamana viitoare negocierile cu Comisia Europeana”, a spus Ponta la inceputul sedintei saptamanale a Executivului.

La randul sau, ministrul Rus a precizat ca, potrivit celor discutate la nivelul Comisiei Europene, delegatia romana se va afla la Bruxelles in intervalul 9 — 13 martie.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *