Ponta, catre tineri: Sigur nu veti mai avea de ales intre doi comunisti in 2014

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, joi, ca tanara generatie care va vota in 2014 la alegerile prezidentiale nu va mai avea de ales intre doi comunisti, scrie Agerpres.

„Sunteti o generatie mult mai norocoasa decat a mea. Deja incep sa vorbesc ca batranii, ceea ce ma face sa ma simt foarte ciudat. In urma cu 10 ani… nu stiu cati dintre voi ati votat in urma cu 10 ani, in 2004. (…) De ce sunteti mai norocosi ? Pentru ca cei care ati votat in 2004, daca va aduceti aminte, a fost o fraza celebra: Ce ghinion pe tara aceasta sa aleaga intre doi comunisti. Eh, ce noroc pe voi ca, sigur, nu veti alege intre doi comunisti in 2014, indiferent cine va candida si cu ce scor va castiga.

Vor fi oameni dintr-o alta generatie, mai apropiata de voi, mai apropiata bine sau mai putin apropiata, dar oricum nu cu ‘blestemul’ din 2004. Ceea ce este foarte important este ca, intre timp, ati vazut si ce inseamna Uniunea Europeana, si cred ca, oricum, schimbarile in bine sunt net mai multe decat cele in rau in ultimii 10 ani”, a declarat presedintele PSD, prezent la festivitatea de premiere a castigatorilor celei de-a treia editii a concursului Olimpiada de Comunicare Politica organizat de TSD Bucuresti.

Victor Ponta a adaugat ca, pe de alta parte, atractia tinerilor din Romania si Europa spre politica este foarte scazuta.

„Uneori nici nu pot sa-i critic pe tinerii care nu vin sa voteze. Si eu daca as fi in locul lor, sa vad exact aceiasi oameni astazi pupandu-se, maine certandu-se si raspoimaine iar pupandu-se mi-ar fi destul de greu. N-as sti in ce perioada a vietii lor ii prind ca sa pot sa-i votez si atunci as mai astepta. Ceea ce cred ca este foarte important este sa va educati pentru viitor. Ca nu exista pentru democratie alta solutie mai buna decat votul. Statul acasa nu rezolva niciodata nemultumirea.(….) Nu exista lideri perfecti, insa exista intotdeauna posibilitatea de a fi mai bine”, a mai declarat Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. USL_As

    Tanara generatie, doar la ea faci referire! Pe aceasta „tanara generatie”, o mai poti prosti! Te bazezi pe faptul ca aceasta „tanara generatie” nu stie ce inseamna sa fi …procurorrrr !!!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2