Ponta: Cel mai dificil contracandidat al meu ar fi fost Antonescu

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Victor Ponta, care a anuntat joi ca va candida la alegerile prezidentiale, a declarat ca cel mai dificil contracandidat al sau ar fi fost Crin Antonescu, decizia PNL de nominalizare a lui Klaus Iohannis drept prezidentiabil luandu-i ‘o piatra de pe inima’, transmite Agerpres.

‘Orice candidat va fi in turul doi va fi un candidat foarte puternic, nu neaparat prin persoana individuala, ci prin faptul ca va incerca sa stranga voturile cat mai multora in turul II. Daca ma intrebati strict la nivel personal, cu siguranta cel mai dificil contracandidat al meu ar fi fost Crin Antonescu’, a declarat Ponta la Adevarul Live.

El a explicat ca dificultatea ar fi provenit din faptul ca ii este greu sa se lupte cu cei care i-au fost apropiati.

‘In primul rand pentru ca mi-a fost prieten si mi-e greu sa ma lupt, chiar daca nu mai suntem acum, mi-e greu sa ma lupt cu oameni care mi-au fost apropiati. Din acest punct de vedere, decizia recenta a PNL mi-a luat o piatra de pe inima’, a afirmat Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

1 Comment

  1. kis zoltan

    Cel mai dificil candidat nu cred ca este ANntonescu?Poporul va avea ultimul cuvant si am intreaga convingere ca nu va vota un nemernic asemenea lui Ponta?Oricum alegerile vor demonstra ca poporul Roman nu mai poate fii prostit cu sloganuri populiste si minciuni fara acoperire.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2