Ponta: Colegii de la PSD si liderii coalitiei vor sa continuam guvernarea

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

victor-ponta-fmi-465x390Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca, in unanimitate, colegii sai din Comitetul Executiv National al PSD si liderii coalitiei au decis ca vor sa mearga mai departe si sa continue guvernarea, scrie Agerpres.

„In unanimitate, nu doar colegii de la PSD, au fost toti liderii coalitiei, aici, lumea, oamenii vor sa continuam o guvernare care probabil merge prea bine. Am vazut ca a zis cineva ca sunt vinovat ca Guvernul isi face treaba si face lucruri bune si care are in perioada imediat urmatoare, doua saptamani, cateva obiective fundamentale: adoptarea Codului fiscal, a Master Planului de Transport si a programelor europene si finalizarea legii privind salarizarea. Din aceste motive si din multe altele, o criza politica acum, instabilitate, luni de zile, cearta in Parlament, alegeri anticipate, eu va spun, cine are de castigat? Nu Romania. Poate ca are de castigat Rusia sau poate ca are de castigat vreun dusman al Romaniei” , a spus Ponta, la finalul sedintei CEx al PSD.

El a adaugat ca, in aceasta perioada, lupta intre politicieni ar fi o mare greseala.

„Vrem sa ne ducem la bun sfarsit mandatul si le cerem celor de la PDL — PNL sa nu mai foloseasca justitia in scopuri politice. Daca sunt in stare, sa ne dea jos vineri la motiunea de cenzura, daca nu, sa merga la alegeri si doar poporul ii poate pune, un procuror sau altcineva… sa conduca tara. Si, de asemenea, toti colegii din coalitia de guvernare au spus ca trebuie sa mergem mai departe in, pe de o parte, a avea o justitie independenta si puternica, pe de alta parte, abuzuri si erori uriase cum a fost in cazul Rarinca si multe altele sa nu se mai poata intampla”, a mentionat premierul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2