Ponta: Cred ca USL se va reface daca Antonescu nu va mai fi in fruntea PNL

PNL

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la RTV, ca USL nu se va reface daca liderul PNL, Crin Antonescu, ramane presedinte al acestui partid, transmite Agerpres.

Intrebat de daca USL se va reface in cazul in care Crin Antonescu va pleca din fruntea PNL, Ponta a raspuns: “Da, cred lucrul asta”. “Sa fim realisti. Nu cred ca se va reface USL daca domnul Antonescu ramane presedinte al PNL, ci doar daca exista o alta formula si daca exista o alta formula, din punctul meu de vedere, se va reface USL”, a adaugat Victor Ponta.

El a aratat ca, pana la ruptura USL, pentru PSD exista un candidat “foarte clar” la Presedintia Romaniei. “In momentul in care a aparut ruptura aceasta si plecarea dansilor din USL, evident ca nu eram pregatiti cu contracandidat sau candidat. Dupa 25 mai, cu siguranta vom avea candidat, dar pentru noi sunt doua variante”, a precizat Ponta.

Prima varianta ar fi, in opinia sa, refacerea USL, lucru pe care a precizat ca il considera posibil. “Prima varianta, cea mai buna, este aceea de a avea din nou USL si in USL avem clar trecute lucrurile (…). Daca nu, vom decide impreuna dupa 25 mai cine sa candideze in numele USD, de data asta si aici sunt destul de putini oameni”, a afirmat premierul.

Acesta a mai spus ca nu exclude ideea de a intra el insusi in cursa de la Cotroceni, dar a aratat ca spera in continuare se existe o alta varianta.

Intrebat daca o varianta pentru PSD, ar fi sustinerea la Presedinta Romaniei a lui Calin Popescu Tariceanu, Ponta a raspuns ca aceasta este “cu siguranta” o alta varianta in care ar avea incredere. “Poate fi domnul Tariceanu, poate fi domnul Oprescu, daca vrea. (….) Din PSD, cei doi oameni care au notorietatea si potentialul de vot sunt, evident, domnul Geoana si cu mine”, a mai spus Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2