Ponta: Cresterea economica de 4,2% pe primul trimestru este peste asteptari

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

victor-ponta-fmi-465x390Cresterea economica de 4,2% pe trimestrul I al lui 2015, comparativ cu trimestrul I al anului trecut, este un rezultat peste asteptari si Romania merge in directia buna, a declarat miercuri premierul Victor Ponta, scrie Agerpres.

“In primul rand, am o zi foarte buna, pentru ca 4,2% crestere economica pe trimestrul I de acum fata de trimestrul I din 2014 inseamna mult peste ceea ce ne asteptam, ca sa fiu sincer. Si cred ca mergem in continuare in directia buna”, a afirmat premierul.

Ponta a participat miercuri la lansarea de catre Centrul National de Raspuns la Incidente de Securitate Cibernetica (CERT-RO) a proiectului-pilot al Centrului de Inovare in Securitate Cibernetica realizat cu sprijinul Agentiei Americane pentru Comert si Dezvoltare si al companiei americane General Dynamics Fidelis Cybersecurity Solutions. In discursul sustinut la eveniment, premierul a spus, referindu-se la cresterea economica pe primul trimestru, ca parte din aceasta se datoreaza si industriei IT.

“Nu am toate datele, dar sunt sigur ca o parte importanta a acestei cresteri, pentru ca am vazut datele precedente, se datoreaza dezvoltarii sectorului IT, tehnologiilor IT si altor domenii economice care au crescut in baza noilor tehnologii”, a declarat premierul.

La eveniment au participat din partea americana Bruce Andrews, secretarul adjunct al Departamentului Comertului din SUA, si insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Dean Thompson.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *