Ponta: Daca bugetul e respins de CCR, toate masurile pentru profesori, doctori nu vor putea fi aplicate

home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0
home camp 0

profesor catedra tabla sala de clasa scoalaPremierul Victor Ponta si-a exprimat speranta ca bugetul pe 2015 nu va fi respins de Curtea Constitutionala (CCR), scrie romaniatv.net.

In cadrul sedintei de Guvern, Ponta a afirmat ca daca PNL nu-si retrage contestatia impotriva bugetului de la CCR, atunci exista riscul ca toate masurile sociale sa nu poata fi aplicate de la 1 ianuarie.

Mai precis, ar exista riscul ca salariile si pensiile, dar si cofinantarile pentru fondurile UE sa nu poata fi platite de la inceputul anului viitor.

„Imi exprim dorinta ca bugetul sa treaca, altfel, stim cu totii efectele, toate masurile pe care le-am luat de la 1 ianuarie nu vor putea fi aplicate. Toate masurile pentru profesori, doctori, pensionari, pentru fondurile europene nu vor putea fi luate. Am inteles ca in comisiile de specialitate bugetul a fost votat aproape in unanimitate. Dincolo, in Parlament, este vorba despre un vot politic, pe care-l inteleg, dar pana la un punct. Sper ca bugetul sa nu fie respins, ar pune in pericol toate aceste masuri, sper sa fie promulgat la 1 ianuarie”, a declarat premierul Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai tonta, deja ne-am plictisit. de fiecare data auzim aceiasi poveste ” incepind cu 1 ianuarie pensiile si salariile cresc cu 5%”. crezi ca mai incalzeste pe cineva acest lucru?.chiar crezi ca nu stim ce urmeaza?.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1