Ponta despre afirmatiile lui Iohannis cu privire la bugetul pe 2016: Eu nu am interes electoral, nici dansul

Reclame home 1
Reclame home 1

victor-ponta-fmi-465x390Premierul Victor Ponta a sustinut, luni seara, ca nici el, nici presedintele Klaus Iohannis nu au interese electorale anul viitor, iar bugetul pe 2016 va arata „bine”, conform cu „viziunea USL”.

„In 2016, facem bugetul bine, viziunea USL, eu oricum nu candidez, deci nu am interes electoral. Nu candideaza nici domnul Iohannis, nici dansul nu are interese electorale, amandoi putem doar sa ne facem treaba.(…) Eu sunt convins ca si domnul Iohannis, si PNL, si PSD doresc sa tinem cresterea economica, iata, cea mai mare din Europa si o tinem asa de cativa ani, sa marim veniturile in sanatate si in educatie, unde este nevoia cea mai mare, sa ajutam agricultura. (…) Știu ca domnul Iohannis ma si lauda. Peste tot pe unde merge, in strainatate, spune ca Romania este o economie foarte puternica si asta ne-a permis sa luam si masuri sociale”, a spus Ponta, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

Anterior, presedintele Iohannis afirmase ca doreste ca bugetul de stat sa nu fie construit in urma „unor calcule electoraliste sau interese partizane”.

„Ne aflam in perioada imediat premergatoare construirii bugetului. Imi doresc ca el sa fie rezultatul unei viziuni, al asumarii unor obiective in interesul intregii societati si al respectarii angajamentelor luate de intreaga clasa politica, nu al unor calcule electoraliste sau interese partizane. Practica directionarii de resurse de la bugetul statului pentru a influenta procesul electoral nu are ce cauta intr-o democratie puternica. Renuntarea la un asemenea mod de lucru ar fi tocmai expresia unui comportament responsabil’, a spus, luni, Iohannis.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole