Ponta despre teoria ca ar fi plecat in Turcia pentru a evita ancheta DNA: Este o imbecilitate

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

victor pontaPremierul Victor Ponta a calificat, duminica seara, drept o “imbecilitate” teoria potrivit careia s-ar fi operat in Turcia si ar fi ales sa se recupereze acolo pentru a evita ancheta DNA, scrie Agerpres.

“Am auzit acesti imbecili si aceste imbecilitati. Eu m-am prezentat la DNA in ziua in care m-a chemat procurorul DNA. In saptamana urmatoare am prezentat documente. In toata aceasta perioada, avocatul meu — si maine de altfel are toate documentele medicale, are documentele pe care mi le-au cerut de la cabinetul de avocat. Vorbim de un dosar care priveste activitatea mea de avocat de acum 8 ani. Deci eu ce castig? Doua saptamani dupa opt ani de zile? Este o imbecilitate pe care probabil trebuie sa fi basist ca sa o sustii in continuare”, a afirmat Ponta intr-o interventie telefonica la Antena 3.

Premierul a reafirmat ca vrea sa creada ca in Romania guvernele sunt votate de oameni si demise de Parlament.

“Vreau sa cred ca in Romania mai exista democratie si in Romania guvernele sunt votate de oameni si sunt demise de catre Parlament. Daca schimbam aceasta regula si daca in Romania degeaba mai ai Parlament, degeaba mai ai Guvern, degeaba mai ai primari, degeaba mai ai presedinti de CJ, (…) atunci inseamna ca avem cu totii o mare problema, si nu e vorba de mine, de Victor Ponta, eu sunt doar poate cel mai cunoscut. E vorba de ce ne dorim sa facem din aceasta tara”, a afirmat prim-ministrul.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2