Ponta: Dragnea ne va ajuta sa castigam alegerile prezidentiale

Reclame home 1
Reclame home 1

Premierul Victor Ponta a declarat joi ca presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, ii va ajuta pe social-democrati sa castige alegerile prezidentiale, dupa care va ramane presedintele PSD pana la congres, scrie Agerpres.

„Sunt convins ca Liviu Dragnea ca sef de campanie ma va ajuta si ne va ajuta sa castigam alegerile prezidentiale, dupa care, fiind presedinte executiv, trebuie sa asigure conducerea partidului pana la congres.

La congres, daca va candida, este deja problema domniei sale si nu trebuie sa-l pun eu presedinte, pot sa-l puna colegii mei”, a afirmat Victor Ponta intr-o conferinta de presa la Ministerul Dezvoltarii Regionale, avandu-l alaturi pe Liviu Dragnea.

La randul sau, presedintele executiv al PSD a declarat ca le-a cerut tuturor colegilor sa astepte ca Victor Ponta sa ajunga presedintele Romaniei si apoi sa discute despre noul presedinte al PSD.

„Am spus-o public de mai multe ori, am spus-o mai apasat si la Orastie. Eu le-am cerut demult tuturor colegilor sa ajungem sa avem aceasta problema (a unui nou presedinte al PSD — n.r). Acum avem presedintele partidului, care este Victor Ponta, avem prim-ministru, care este Victor Ponta, dupa ce Victor Ponta va fi presedintele Romaniei avem timp suficient pana la congres pentru fiecare sa-si faca campanie in partid, sa se organizeze, sa se autopromoveze, n-avem ce sa discutam acum. (…) Am auzit ca este o padure, ar fi un urs acolo si deja ne batem pe piele. Nu se poate asa ceva. Niciodata n-am incurajat lucrul asta si niciodata n-am spus ca sunt preocupat de acest lucru”, a subliniat Dragnea.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai tonta, normal ca liviu o sa va ajute la alegeri.in zona lui de influenta nu e mort care sa nu voteze psd-ul.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole