Ponta: E foarte posibil sa mai fac inca o operatie la genunchi; Oprea o sa-mi tina locul

home camp2
home camp2
home camp2

victor-pontaPremierul Victor Ponta a anuntat, joi, ca este posibil sa fie supus unei noi operatii la genunchi, insa nu atat de grava ca prima, scrie Agerpres.

“E foarte posibil sa mai trebuiasca sa mai fac inca o operatie la genunchi. Dar nu e nimic atat de grav ca data trecuta. E doar ce nu s-a reusit data trecuta. Daca vor fi cateva zile de absenta, evident e vicepremierul Oprea care ma suplineste fara nicio problema. (…) O sa lipsesc doar cateva zile. Cei care au mai avut probleme cu meniscul stiu ca in cateva zile se rezolva”, a declarat la Romania TV premierul.

Pe de alta parte, premierul Ponta a negat zvonurile potrivit carora ar urma sa i se ridice sprijinul politic.

”Toti colegii mei sunt de parere ca ar fi o tradare sa-i lasam pe cei de la PNL la guvernare. Nu imi e frica de tradare. Desigur, daca se va gasi o persoana mai buna decat mine pentru a fi pusa premier, eu as fi primul care ar sustine-o. (…) Nu m-a incurcat (n.r. — functia de presedinte al PSD), a fost o onoare. In acelasi timp am explicat colegilor si m-au inteles, aplaudat si ne-am despartit, din aceasta functie vorbesc, prieteni, care cred eu ca erau prioritatile noastre — un lider la PSD si dl Dragnea e foarte bun pentru asta, care sa stea toata ziua la partid, sa mobilizeze partidul, sa pregateasca alegerile si un om care sa-si foloseasca 99% din energie pentru functia de prim-ministru si care sa nu fie acuzat ca face lucruri electorale. Eu nu candidez la sfarsitul lui 2016 sa fiu din nou prim-ministru sau presedinte al PSD. (…) Eu nu pot sa fiu tradat de PSD. (…) Eu am demisionat din convingerea mea, la fel, nu pot fi tradat. Eu sunt deja la dispozitia PSD”, a spus Ponta.

Totodata, el a sustinut ca relatia cu seful statului este ”oarecum ciudata”.

”Suntem intr-o situatie oarecum ciudata. Dl Iohannis ar trebui, teoretic, sa fie presedintele Romaniei. In ultima perioada, in ultimele doua luni, s-a comportat ca presedinte al PNL. Eu teoretic sunt prim-ministrul PSD si in realitate ma comport ca un prim-ministru al Romaniei, un semi-tehnocrat. Mi-as dori ca dl Iohannis, dupa aceste doua luni, sa redevina presedintele Romaniei”, a mai spus Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *