Ponta: Eu nu ma intorc in PSD

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri ca singurul lucru pe care il exclude in ceea ce priveste posibile fuziuni sau aliante este acela de a se intoarce in PSD, informeaza AGERPRES.

„Nu exclud niciun fel de varianta, singurul lucru pe care il exclud, ca il tot aud sau mi-l spun colegi de buna credinta, il exclud, eu nu ma intorc in PSD. Pot sa colaborez cu pesedistii, nu-mi place conducerea PSD, dar eu sa ma intorc la PSD, cred ca singurul om din lume care mai crede in chestia asta e doamna Dancila, ca ma intorc la PSD sa ii iau partidul. Si vreau sa-i spun ca nu ma intorc la PSD. Nefiind membru PSD, nu pot sa ii iau partidul, ar trebui sa se gandeasca la alte probleme pe care le are si la unii pesedisti care o sa ii ia partidul”, a precizat Ponta.

El a facut aceasta precizare in contextul unei intrebari referitoare la posibilitatea unei fuziuni cu ALDE.

Intrebat daca a fost contactat, in ultimele zile, de sociali-democrati pentru a intra la guvernare, Ponta a raspuns ca vorbeste cu social-democrati in fiecare zi, insa nu cu premierul Viorica Dancila.

„Vorbesc in fiecare zi cu toti social-democratii, daca va referiti la doamna Dancila, nu. Sunt prietenii mei, colegii mei si isi dau seama si ei ca nu doar ca nu mai intra in turul II candidatul, dar pierd si Guvernul si pierd tot. Nu am discutat cu doamna Dancila, ceilalti colegi ai mei m-au intrebat, am discutat si o sa discutam in continuare, daca reusim sa salvam Stanga, ca deocamdata e facuta praf, din pacate, din cauza unor decizii personale de orgoliu”, a sustinut Ponta.

El a mai precizat, intrebat pe aceasta chestiune, ca este contactat de foarte multi social-democrati pentru a i se alatura in Pro Romania.

„Normal, sunt foarte multi social-democrati care nu sunt de acord cu distrugerea asta, pe drumul asta pe care se merge si care vin alaturi de mine incercand sa salvam ceea ce se poate salva din social-democratie”, a spus Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole