Ponta: Eu nu vad PNL pregatit sa guverneze azi

home camp2
home camp2
home camp2

victor pontaPremierul si liderul PSD Victor Ponta a declarat duminica, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune Romania TV, ca nu crede ca o motiune de cenzura a opozitiei va trece, adaugand ca nu se simte in pericol ca liberalii se pregatesc sa ia puterea, transmite Agerpres.

“Nu cred ca va trece motiunea de cenzura. Astazi majoritatea functioneaza, eu cred ca va functiona si la motiunea de cenzura, dar mai mult decat atat, eu nu vad PNL-PDL…, eu nu-i vad absolut deloc pregatiti sa guverneze azi, nici ca program si nici ca oameni nu stim pe cine ar vrea sa puna ministri. Nici ca o majoritate functionala, pentru ca sa spui ca vei guverna inca un an si zece luni pana la alegeri (…). Am inteles, vreti sa veniti, foarte bine, dar spuneti-ne cu ce program, cu ce oameni, cu cine guvernati”, a raspuns Ponta la o intrebare pe aceasta tema.

El a adaugat ca nu se simte in pericol de faptul ca liberalii se pregatesc sa ia puterea.

“Nu ma simt in pericol, nu am reusit sa vad foarte mult din ce a lansat domnul Predoiu si PN. Ideea este urmatoarea, avem un guvern care functioneaza, avem un presedinte in functie, avem alegeri in noiembrie sau decembrie 2016, si cred ca (…) situatia actuala in care e un echilibru politic si in care presedintele, Guvernul, Parlamentul lucreaza impreuna, e o situatie foarte buna si nu vad de ce ar trebui sa o stricam (…)”, a mai afirmat liderul PSD.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

  1. Zoltan Kiss

    Este doar ideea ta de TAMPIT!Lasa pe altii sa spuna cat de buna este guvernarea actuala in care inclusiv cei apropiat "familia" este inclusa in hotii si deturnari de fonduri?

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *