Ponta ii propune lui Iohannis patru dezbateri TV saptamana viitoare

PNL

Candidatul Aliantei PSD-UNPR-PC, premierul Victor Ponta, i-a propus luni contracandidatului sau, liberalul Klaus Iohannis, sa participe la patru dezbateri televizate saptamana viitoare.

Conform unui comunicat de presa al PSD transmis AGERPRES, dezbaterile ar urma sa aiba loc astfel: luni, 10 noiembrie, la Romania TV — dezbatere pe teme de politica economica si sociala; marti, 11 noiembrie, la Realitatea TV — dezbatere pe teme de politica externa si siguranta nationala; miercuri, 12 noiembrie, la B1TV — dezbatere pe tema dezvoltarii institutiilor politice si a statului de drept; joi, 13 noiembrie, la Antena 3 — dezbatere pe tema viziunii prezidentiale de dezvoltare a Romaniei”, informeaza un comunicat de presa al PSD remis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, dezbaterile propuse ar urma sa inceapa la ora 20,00 si sa dureze 90 de minute.

“Televiziunile au fost deja contactate si, pana la acest moment, au confirmat toate interesul si acceptul de a organiza aceste dezbateri, la aceste date si cu aceasta tematica. Este vorba de subiecte de interes public, care tin de atributiile presedintelui Romaniei, conform Constitutiei, si care pot oferi opiniei publice o imagine foarte clara cu privire la programul si optiunile fiecarui candidat”, se arata in comunicatul social-democratilor.

In documentul semnat de Victor Ponta se reaminteste ca prim-ministrul i-a facut aceasta invitatie lui Klaus Iohannis “inca de dinainte de votul de duminica”.

Social-democratii afirma, totodata, ca asteapta cu interes o confirmare din partea candidatului ACL pentru ca dezbaterile “sa poata fi realizate in cele mai bune conditii”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. ioan

    E mancat “neamtul”. Orice pregatire i-ar face Blaga si trupa tot va sucomba caci e mai slab vorbitor decat Ponta. ACD a facut o mare greseala alegand pe Iohannis de canddiat, dar cred ca asta a vrut Blaga sa compromita definitiv pe liberali!

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1