Ponta: In urmatorii cinci ani, PSD poate fi partidul tolerantei zero fata de coruptie

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

victor pontaPremierul Victor Ponta este de parere ca, in urmatorii cinci ani, Partidul Social Democrat poate fi “partidul tolerantei zero fata de coruptie”, cu reguli de integritate ferme si “responsabilitate politica”, scrie Agerpres.

“Impreuna am transformat PSD intr-o voce politica importanta pe plan european, care reprezinta valorile de stanga si ideea de dreptate sociala. Dar cred ca Partidul Social Democrat este abia la inceput. In urmatorii ani, putem fi partidul care sustine statul social, partidul care guverneaza cel mai bine si da forta economiei romanesti, dar si partidul tolerantei zero fata de coruptie, al regulilor ferme de integritate si responsabilitate politica”, a scris Ponta, vineri, pe Facebook.

In postarea sa, premierul face referire la raportul activitatii sale ca presedinte al PSD in ultimii cinci ani, unde prezinta inclusiv o serie de date statistice privind realizarile guvernarii social-democrate.

“In luna februarie s-au implinit cinci ani de cand colegii social-democrati m-au onorat cu increderea lor, alegandu-ma presedinte al PSD. Sunt foarte mandru de ce am realizat impreuna! Am reusit sa ne atingem, in 2012 si 2014, cea mai mare parte din obiectivele electorale si, de trei ani, reusim sa ne indeplinim si obiectivele la guvernare”, a aratat Victor Ponta.

Potrivit datelor raportului, in 2014, Romania a avut a cincea rata de crestere, de doua ori mai mult decat media europeana si de peste trei ori mai mult raportat la media zonei euro. Raportul precizeaza ca Romania a depasit in 2014 PIB-ul din 2008, sustinand ca este vorba despre o crestere “sustenabila”, care s-ar baza in principal pe industrie cu valoare adaugata ridicata.

De asemenea, documentul arata ca PIB-ul pe cap de locuitor a crescut in 2013 cu o mie de euro fata de 2011 si cu 1.700 de euro fata de 2008. Totodata, statisticile raportului indica o scadere a somajului si o crestere a numarului de locuri de munca.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai tonta, de ce trebuie sa asteptam 5 ani si nu acum?. sa intelegem ca, in urmatorii cinci ani, psd nu va avea nici un parlamentar, primar, cj/cl-ist……. ?. doar asa ati putea iesi in faza cu -” noi nu furam ca n-avem cu cine -“.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1