Ponta: La conducerea PNL au ramas doar lasi si impostori!

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pontaPremierul Victor Ponta a afirmat vineri, dupa ce liberalii au solicitat demisia din Guvern a lui Liviu Dragnea, ca la conducerea PNL au ramas “doar lasi si impostori” si a tinut sa reaminteasca faptul ca PNL a fost alaturi de PSD la referendumul din 2012 pentru suspendarea presedintelui, scrie Agerpres.

“Acum se confirma ca la conducerea PNL au ramas doar lasi si impostori! Nu cumva in 2012 PNL — alaturi de Dragnea si tot USL — a initiat, votat si promovat suspendarea lui Basescu si referendumul pentru demitere? Nu cumva liderii PNL au facut campanie cot la cot cu noi indemnand oamenii sa vina la vot? Nu cumva ati ajuns toti in Parlament pe spinarea celor 7,4 milioane de romani? E clar ca nu mai exista liberali in conducerea PNL — doar pedelisti vopsiti! Sa va fie rusine!”, a scris premierul pe Facebook.

PNL a cerut vineri demisia din Guvern a lui Liviu Dragnea, dupa ce judecatorii de la Inalta Curte de Casatie si Justitie l-au condamnat pe ministrul Dezvoltarii la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul ‘Referendumul’, decizia nefiind definitiva.

“Dupa decizia de azi a instantei, daca PSD doreste sa aiba un condamnat in conducerea partidului, ca presedinte executiv, nu are decat sa-l mentina. Ar fi o “emblema” relevanta pentru modul in care PSD intelege sa se raporteze la Justitie si la opinia publica. Liviu Dragnea trebuie, insa, sa demisioneze urgent din Guvern, intrucat afecteaza grav imaginea Romaniei”, a sustinut PNL.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

  1. Kovacs Stefan

    baaaiiii!de dreaq arunci pisica moarta in curtea altora?ca de cind esti premier ai avut senzatia ca fara tine nu misca nimic,da' hai ca liberalii ,,e"de vina pentru incapacitatea ta de a guverna si pentru coruptia din partidu' tau !Ce justitie dom'le!?!Aia e pentru prostalaii pe care cica-i conduci(spre moartea prin infometare).Problema ta-i ca chiar crezi ca esti de neinlocuit,ferm convins de capacitatea ta supranaturala de a guverna…

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1