Ponta, la Iasi: Sa va ganditi ca uniti suntem mai puternici

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

ponta la iasiPremierul Victor Ponta a facut, sambata, cu prilejul sarbatoririi Zilei Unirii Principatelor Romane, un apel la unitate si a declarat, cu prilejul manifestarilor organizate la Iasi, ca “dezbinarea este singurul dusman” al romanilor, scrie Agerpres.

‘Va urez dumneavoastra si tuturor ca, nu numai pe 24 Ianuarie si 1 Decembrie, ci in fiecare zi a anului, sa va ganditi ca uniti suntem mai puternici si ca dezbinarea este singurul nostru dusman’, a afirmat Ponta.

Totodata, seful Executivului a adus un omagiu Iasiului si Moldovei, ‘celor care in urma cu peste 150 de ani si de atunci incoace au sacrificat interesele locale pentru ideea de unitate’.

‘Faptul ca in acest an, pentru prima data, Parlamentul Romaniei a recunoscut prin lege ziua de 24 ianuarie ca sarbatoare nationala este doar una din reparatiile morale pe care Iasiul si Moldova le merita si cred ca datoria Bucurestiului si a restului tarii pentru Iasi si pentru Moldova mai are inca foarte mult de a fi achitata, de a fi platita, de a fi realizata’, a adaugat Victor Ponta.

La finalul manifestarilor dedicate Unirii Principatelor Romane, prim—ministrul a depus o coroana de flori la statuia lui Alexandru Ioan Cuza din Piata Unirii din Iasi.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2