Ponta: Noi suntem unde eram acum trei ani

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pontaPremierul Victor Ponta, presedintele PSD, a evocat luni, in deschiderea sedintei Biroului Permanent National al partidului, implinirea a trei ani de la constituirea Uniunii Social Liberale, aceasta fiind si tema unei reuniuni care va avea loc la ora 18,00 la Palatul Parlamentului, scrie Agerpres.

“Noi suntem unde eram acum trei ani, pe partea in care eram acum trei ani. Daca cineva intre timp s-a razgandit, si sta toata ziua si cu dl. Ungureanu si cu dl. Predoiu si cu d-na Boagiu, cu Ialomitianu, si cu toti ceilalti, e problema lor, nu e noastra. Noi am fost consecventi si ne-am tinut de cuvant”, a declarat Ponta la sediul central al PSD.

El a subliniat ca sedinta BPN este una speciala, care are loc in prezenta majoritatii celor care au semnat, in urma cu trei ani, motiunea de cenzura care a dus la caderea guvernului Ungureanu.

“In urma cu trei ani, la Parlament, aveam foarte mari emotii. Ceilalti, care nu erati in Parlament, aveati de asemenea emotii uitandu-va la televizor. Cred ca dupa trei ani de zile nu e prea devreme sa facem un prim bilant al celor trei ani, ocazie cu care vom stabili cate lucruri am facut din ce am promis atunci, pe 27 aprilie 2012, ce ne-a mai ramas de facut. Si va rog pe toti si ii invit pe toti cei care au votat atunci motiunea sa fie alaturi de noi, chiar daca intre timp politica e politica, lucrurile se mai despart”, a afirmat premierul.

Victor Ponta a adaugat ca Guvernul trebuie sa discute si despre proiectele din perioada urmatoare.

“Motiv pentru care astazi o sa discutam despre proiectele guvernamentale si parlamentare pentru cele doua luni care au ramas de sesiune, despre pregatirile noastre politice si despre faptul ca peste fix un an suntem in campania pentru alegerile locale. Asta inseamna ca practic ne pregatim din timp cu candidati, cu proiecte, ca sa fim din nou pe primul loc asa cum am fost de cele mai multe ori prin votul oamenilor”, a mentionat presedintele PSD.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. dilau

    mai tonta, stai linistit, si noi “prostimea” sintem tot acolo, poate chiar mult mai inapoi. mai nasol e faptul ca atita timp cit guverneaza psd-ul o sa spunem acelasi lucru.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1