Ponta: Nu imi dau demisia, mai e putin pana in decembrie 2016

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

pontaPremierul Victor Ponta a declarat, luni, ca nu intentioneaza sa demisioneze si ca va ramane in functia de prim-ministru cata vreme are sustinere politica, scrie Agerpres.

Intrebat, la Romania TV, daca va demisiona din functie, asa cum au existat zvonuri in ultima perioada, Ponta a raspuns: “Nu. Mai e putin pana in decembrie 2016. (…) Am avut o discutie foarte clara in Comitetul Executiv al PSD si cu partenerii mei de alianta — dl Oprea, dl Tariceanu si dl Constantin — inainte sa plec in concediu. (…) In cazul meu demisia nu e doar o chestie personala, m-am suparat eu si am plecat.

Daca ma intrebati, da, as fi vrut sa plec atunci in anumite conditii. In cazul meu, este vorba de faptul ca functia pe care o ocup nu am mostenit-o eu din familie sau de undeva pe persoana fizica, ci pentru ca vreo cinci milioane de oameni au votat cu USL si programul USL din 2012 si majoritatea parlamentara PSD-UNPR-ALDE si minoritatile nationale m-au sprijinit in aceasta perioada”.

Premierul a adaugat insa ca va pleca din functia de prim-ministru daca nu va mai avea sprijin politic. “Evident ca plec din functia de prim-ministru, nu am cum sa raman daca nu sunt sustinut de coalitia de guvernare”, a spus Ponta, care a sustinut ca exista presiuni asupra sa pentru a demisiona inca din prima zi de mandat.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

2 Comments

  1. ana

    Din partea mea poate sa stea cel putin pana salariul minim va fi 300 de euro.Sunt convins ca la multi nu le convine dar daca vrea sa dispara evaziunea de aici trebuie sa inceapa.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *