septembrie 27, 2021

Ponta: Nu mi-am schimbat parerea despre Codul fiscal

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

GANDUL LIVE - VICTOR PONTA - FLORIN GEORGESCUPremierul Victor Ponta a declarat luni ca nu si-a schimbat parerea cu privire la adoptarea Codului fiscal in forma propusa de Guvern, respectiv cu TVA de 20% si prevederi “foarte bune” pentru mediul de afaceri, scrie Agerpres.

“Eu nu mi-am schimbat deloc parerea si anume forma propusa de Guvern cu 20% TVA si cu foarte multe prevederi bune pentru mediul de afaceri, pentru cei care creeaza locuri de munca. Deci eu vreau sa avem Cod fiscal si vreau sa avem TVA 20%, pentru ca, din toate calculele si strategia Guvernului, sunt lucrurile de care avem nevoie. Celelalte chestiuni le stabilesc liderii politici”, a afirmat prim-ministrul, la iesirea de la sedinta Biroului Permanent National al PSD.

Intrebat de ce s-a stabilit o sesiune extraordinara a Parlamentului in conditiile in care apoi s-a considerat ca este necesara o discutie a liderilor politici, Ponta a raspuns: “Nu ma intrebati pe mine chestiunea aceasta”.

“Eu mi-am facut treaba si am pus pe masa Parlamentului un cod foarte bun si sunt convins ca, pana la urma, va fi votat”, a declarat premierul.

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a anuntat luni ca liderii coalitiei au decis sa fie amanat votul asupra cererii de reexaminare a noului Cod fiscal pentru sesiunea parlamentara ordinara si le-a propus reprezentantilor Opozitiei ca joi sa aiba o intalnire pe aceasta tema.

 

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2