Ponta: Nu stiu ce mailuri are de la mine domnul Mihalache, cu siguranta nu are din ultima perioada

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

victor-pontaPremierul Victor Ponta a declarat, luni seara, referindu-se la afirmatiile sefului Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache privind e-mailurile pe tema salariilor demnitarilor, ca nu a comunicat in ultima perioada cu acesta prin e-mail, reiterand ca salariile demnitarilor vor creste odata cu cele ale bugetarilor.

‘Am discutat cu domnul Iohannis in martie si am spus ca sustin si mi se pare un lucru de bun simt ca si demnitarii romani sa aiba venituri mai mari decat au in acest moment. (…) Am discutat eu cu domnul presedinte (…) si am zis sa il echivalam presedintelui ICCJ. (…) Nu doar ca am discutat, dar chiar am facut o grila care sa aiba un sens. Domnul Mihalache nu stiu ce mailuri are de la mine, cu siguranta nu are in ultima perioada, ca nu scriam din Turcia cu domnul Mihalache’, a spus Ponta la Antena 3.

Premierul a reiterat ca salariile demnitarilor vor fi marite odata cu cele ale bugetarilor.
‘Opinia mea, pe care i-am spus-o si domnului Oprea, a fost aceea ca trebuie sa marim salariile la demnitari, dar odata cu legea salarizarii (…) Nu sunt populist, (…) dar cum ii explic medicului ca ii maresc salariul doar ministrului Sanatatii? (…) De trei luni vorbim despre legea salarizarii, o noua lege care sa aseze lucrurile. (…) Ramane ca marim salariile la demnitari cand le marim si la ceilalti’, a declarat Victor Ponta, raspunzand unor intrebari.

Seful Cancelariei Prezidentiale, Dan Mihalache, a afirmat sambata seara ca tema majorarii salariilor demnitarilor a fost initiata si prezentata presedintelui Klaus Iohannis la inceputul acestui an, declarand ca nu vrea sa fie pus ”in situatia penibila” in care sa faca publice e-mail-uri pe acest subiect trimise de Victor Ponta.

agerpres

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole