Ponta: O guvernare de nota 8

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

victor-pontaPremierul Victor Ponta a sustinut intr-un interviu pentru postul B1 tv ca este de acord cu mama sa care a dat guvernarii nota 8, pentru ca e mai obiectiva decat el, scrie Agerpres.

“Cu siguranta sunt subiectiv, dar ma iau dupa mama mea, care, la o intrebare de acelasi fel care i-a fost adresata, a spus, daca nu ma insel, 8. (…) Nu m-as apuc sa-mi contrazic mama. Si ea cu siguranta e mai obiectiva decat mine”, a declarat Ponta, intrebat ce nota ar da guvernarii sale.

Seful Executivului a subliniat ca exista o mai mare stabilitate in Parlament decat acum cinci luni.

“In decembrie am mers in Parlament pentru un vot de incredere si am primit mai multe voturi decat la investirea Guvernului. Din punctul asta de vedere, lucrurile nu s-au schimbat. Categoric insa, s-au schimbat foarte multe care tin de atmosfera politica”, a precizat Ponta.

El a explicat ca marcarea a trei ani de la investirea Guvernului sau nu a fost o sarbatoare.

“Nu era neaparat o sarbatoare — cei trei ani se implinesc pe 7 mai, de la investirea Guvernului. Am marcat 3 ani de la un eveniment — pe care unii il apreciaza pozitiv, altii negativ — istoric. E singura data in 25 de ani cand s-a schimbat nu numai un guvern, ci o majoritate politica in Parlament, si nu prin alegeri, intr-un fel anticipand ceea ce urma sa se intample in decembrie”, adaugand ca va marca anual un astfel de moment indiferent daca va fi sau nu prim-ministru.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1