Ponta: Pana la 1 septembrie vom avea Codul Fiscal si reducerea TVA

home camp2
home camp2
home camp2

victor pontaPremierul Victor Ponta a precizat, marti, ca pana in toamna vom avea Codul Fiscal aprobat, insa nu a spus si cum va fi posibil acest lucru, scrie ziare.com.

“Codul Fiscal e bun pe termen lung, din fericire fusese votat de toata lumea in Parlament, deci aveam si consens politic. Pana la 1 septembrie, intr-o formula constitutionala, o sa avem si Cod Fiscal si reducerea TVA la 19%, pentru ca asta asteapta tot cei ce investesc si platesc taxe si au contribuit la cresterea economica de peste 4 procente. In rest, politica pentru altii. Formula de castig e sa nu se mai ia decizii politice proaste”, a transmis seful Executivului.

Victor Ponta l-a atacat in continuare pe presedinteleKlaus Iohannis, precizand ca acesta a promulgat Codul de Procedura Fiscala, dar nu si Codul Fiscal.

“Inteleg ca avem Codul de Procedura Fiscala… avem caruta, dar n-avem caii, asa se lucreaza nemteste… sau romaneste. In continuare cred ca e o decizie politica 100% gresita, ce afecteaza dezvoltarea economica”, a adaugat acesta.

Print Friendly, PDF & Email
home camp 1
home camp 1
home camp 1

Related posts

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *