Ponta: Pana la alegerile europarlamentare nu intram in Schengen

Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general
Reclame home general

Premierul Victor Ponta a declarat luni seara ca Romania nu va intra in spatiul Schengen pana la alegerile europarlamentare, pentru ca asa-zisa invazie a romanilor in Europa ar putea fi folosita ca tema in campaniile electorale, transmite Agerpres.

“Problema este ca pana la alegerile pentru Parlamentul European nu, n-o sa intram (in Schengen — n.r.) pentru ca e o tema… Ati vazut in Marea Britanie ce mare tema a fost cum vin romanii, pe urma s-a fasait, nu a mai venit nimeni. La Parlamentul European ce teme credeti ca vor avea unele partide? Sa nu vina romanii. (…) Cel mai important lucru — si aici e meritul si al Romaniei si al Comisiei Europene — este ca s-au ridicat toate restrictiile la piata muncii”, a afirmat primul-ministru, la postul B1TV.

Seful Guvernului a punctat ca, pentru a spijini aderarea la Schengen, toate fortele politice din Romania ar trebui sa aiba un discurs unitar pe aceasta tema.

“Pana se termina anul electoral ma bucur, in sfarsit, poate intelegem ca cea mai mare prostie pe care putem sa o facem si am facut-o de mai multe ori si unii inca o mai fac (…) este sa ne dam cu Schengen-ul in cap unii la altii. Singura sansa ca Romania sa intre in Schengen este sa spuna, (…) in Romania noi inca ne luptam: Basescu cu Ponta, PDL cu USL, dar cand vine vorba de Schengen si de Romania suntem toti uniti ca meritam”, a explicat Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *