Ponta: Pana pe 8 martie trebuie sa avem alt guvern

PNL

Premierul Victor Ponta a lansat luni, in numele Uniunii Social Democrate, un apel catre liberali pentru a pastra formula USL de guvernare, precizand ca, in situatia in care liberalii isi vor retrage ministrii din Executiv, o noua structura guvernamentala va fi prezentata Parlamentului pana la data de 8 martie, cand se sfarseste perioada de interimat la Ministerul de Interne.

“Facem acest apel si ne exprimam speranta ca intelepciunea va prevala si colegii din PNL vor ramane alaturi de noi in actul de guvernare. In masura in care decizia PNL va fi de a retrage din guvern ministrii PNL, voi nominaliza in locul acestora tot membri ai Cabinetului si vom incerca, atata timp cat ne permit termenele constitutionale, sa gasim o solutie politica pentru ca guvernarea sa continue tot sub formula USL.

La implinirea termenelor, daca nu va exista o solutie de continuare a guvernarii alaturi de PNL, voi merge in Parlament cu o structura a Guvernului care sa permita indeplinirea masurilor promise populatiei si voi anunta faptul ca, din punctul de vedere al USD, mana intinsa pentru PNL pentru a fi alaturi atat in structurile centrale, parlamentare si guvernamentale, cat si teritoriale ramane valabila si solutia pe termen mediu si lung pentru Romania este aceasta”, a declarat Ponta la finalul sedintei Biroului Permanent al PSD.

Victor Ponta a adaugat ca de vreme ce interimatul la Ministerul de Interne va expira in data de 8 martie, ceilalti ministri interimari vor avea un mandat mai scurt decat termenul legal de 45 de zile.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 1

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2