Ponta: Pentru mine, Basescu se identifica cu cuvantul ura

Reclame home 1
Reclame home 1

Incidentul petrecut in portul Constanta cand un barbat a luat apa in gura si l-a stropit pe presedintele Traian Basescu este o consecinta a sentimentului de ura pe care seful statului l-a semanat in societatea romaneasca, a afirmat premierul Victor Ponta luni seara, la Romania TV, scrie Agerpres.

„Gestul este extrem de reprobabil si trebuie sanctionat. Dar i-am spus domnului Basescu de mai multe ori, si in privat si public, cine seamana vant va culege furtuna. A semanat atat de multa ura in societatea romaneasca, extrem de multa ura. Pentru mine, Traian Basescu se identifica cu cuvantul ura, (…) incat sa nu se mire ca i se intampla asemenea lucruri”, a declarat Ponta.

El a adaugat ca presedintele ar trebui sa se gandeasca si la faptul ca anumite sentimente negative pe care le-a provocat vor ramane si dupa ce isi va incheia mandatul.

„Domnul Basescu cred ca ar trebui, daca mai are inca o parte de luciditate, sa inteleaga ca noiembrie sau decembrie, cand nu mai are imunitate, e maine. Iar cel care a semanat vant intotdeauna culege furtuna si nu mai poate da vina pe altcineva. (…) Sigur ca imi doresc sa asiguram o tranzitie democratica si pasnica si la asta lucrez in fiecare zi, la aceasta tranzitie”, a spus Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reordonat – Reclame home 2

Related posts

1 Comment

  1. un cetatean roman

    Mitomanule! oare nu faci si tu autocritica pentru a vedea parerea altora despre tine? Pe langa faptul ca minti latot pasul zi si noapte,furi tezele de dotorat de la altii mai esti fatarnic si increzut.Va veni ziua socotelilor,cine stie poate nu este departe si vei fii catalogat cu tote calitatile negative pe care le poate acumula un politruc ingamfat si increzut.Asa-ca mai incet cu caracterizarea altora,deoarece un mizerabil nemernic ca tine de forte mult timp nu a fost in tara asta.

    Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole
Reclame sfarsit articole