Ponta: PSD are o problema grava cu modul in care conducerea centrala ia decizii si actioneaza

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

Fostul premier Victor Ponta sustine luni, intr-o postare pe Facebook, ca PSD are “o problema grava cu modul in care conducerea centrala ia decizii si actioneaza”, informeaza AGERPRES.

Ponta a analizat modul in care s-au desfasurat alegerile partiale de duminica, punand esecul partidului de la Targu Jiu pe seama atitudinii din ultima perioada a liderilor PSD.

“De ce a pierdut PSD? 1. Atitudinea de siguranta absoluta si suficienta a PSD (pe modelul de la “Centru”) in fata unui candidat PNL foarte muncitor si hotarat (l-am invins pe dl. Romanescu in competitia directa pentru Camera Deputatilor cu 52-30% in 2008 cu multa munca din partea intregului activ PSD si dupa o lupta oricum dificila)/e profund gresit sa crezi ca doar te prezinti la alegeri si victoria vine de la sine intr-un oras care a votat in ultimii 15 ani in special pentru Carciumaru si Ponta (si doar in subsecvent pentru partidul pe care il reprezentau acestia)!

2. Liviu Dragnea i-a amenintat pe candidatul PSD la Primarie si pe liderii locali ca daca ‘il chemati pe Ponta in campanie si va afisati cu el va tai toate proiectele de la Ministerul Dezvoltarii!’. Desi am insistat sa fiu implicat in orice mod, teama acestora a prevalat si asa am fost ‘exclus’ din campanie pentru prima data din 2004!!! Intr-un oras mic asa cum e Targu Jiu aceste lucruri se afla imediat/oamenii nu au incredere intr-un Partid care pune pe primul loc luptele egoiste din interior si nu interesul orasului si al lor”, a scris deputatul PSD de Gorj.

Al treilea motiv invocat de Ponta se refera la “dezamagirea” pe care votantii PSD o resimt in ultima perioada. “Dezamagirea alegatorilor PSD fata de subiectele la nivel national din perioada campaniei: Legea salarizarii care a creat mari asteptari si s-a terminat cu o poveste amara; fortarile conducerii PSD de a da jos propriul Guvern fara a explica deloc care este motivul; aroganta agresiva a unor lideri PSD de la televiziuni care sfideaza realitatea pe care oamenii o vad cu ochii lor/faptul ca acum toata lumea a inteles ca au fost pacaliti in campania de la parlamentare cu povestea ‘Victor este prietenul meu — o sa aiba mari functii dupa alegeri asa ca votati PSD’??”, a mai sustinut Ponta.

Fostul premier ii sfatuieste, in final, pe social-democrati sa nu mai taca si sa nu mai stea “cu capul plecat de frica sefului”.

“Cine are ochi si urechi trebuie sa inteleaga ca PSD are o problema grava cu modul in care Conducerea centrala ia decizii si actioneaza. Cine tace de ‘teama’ sa nu se supere ‘Seful’ va pati ca la Targu Jiu! Din pacate”, a transmis Victor Ponta.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1