Ponta: Raman in fruntea Guvernului atat timp cat coalitia ma sprijina, niciun minut mai mult

victor pontaPremierul Victor Ponta a reafirmat ca va ramane in functie alaturi de Cabinetul pe care-l conduce atat timp cat coalitia il sprijina, scrie Agerpres.

“Nu stiu, ca nu sunt prezicator. Daca ma intrebati pe mine, atat timp cat, si nu obosesc sa o spun, coalitia actuala ma sprijina. Niciun minut mai mult”, a spus seful Guvernului, la Antena 3.

Intrebat daca actuala coalitie il sprijina, Ponta a spus: “Discutia nu a fost asa…m-am dus eu la domnul Dragnea, Gabi Oprea, Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu si le-am zis: ‘va rog eu frumos, tineti-ma prim-ministru’. Dimpotriva, le-am zis: ‘stiti, am plecat de la partid, poate ar fi momentul sa plec si din functia de prim-ministru ca m-am cam saturat de anumite lucruri strict personale’. Ei sunt cei care mi-au zis: ‘domn’e, stai asa ca nu pleci de la Guvern, asa cum te-ai suparat, dintr-o locuinta, gandeste-te la implicatii’ (…) Și le-am spus: ‘domn’e, poate e mai bine, poate gasim o solutie, vorbim cu presedintele Iohannis si punem un prim-ministru tot de la noi’. Dar liderii coalitiei mi-au spus: ‘am pornit pe un drum, avem niste lucruri de facut, hai sa le ducem la bun sfarsit'”, a afirmat premierul.

El a adaugat ca daca liderii coalitiei decid ca nu il mai sustin la conducerea Guvernului, el va pleca fara ”nicio suparare”, insa acum isi face treaba bine si vrea si el sa duca la sfarsit ceea ce a inceput. De asemenea, Ponta a aratat ca nu se asteapta la ”tradari” in cadrul coalitiei in perspectiva sesiunii parlamentare din toamna, in conditiile in care toti partenerii de guvernare au fost foarte corecti.

De asemenea, Ponta a mai afirmat ca presedintele Klaus Iohannis nu are pe cine sa nominalizeze pentru functia de prim-ministru din partea PNL, el adaugand ca propunerea liberalilor pentru aceasta functie, Catalin Predoiu, este bun doar “pentru propaganda”.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 2
Reclame home 2

Related posts

2 Comments

 1. Dan

  “Ce masuri iau autoritatile???? Maramuresul este cel mai nesigur judet!
  Un articol recent din Vocea Transilvaniei scrie
  Un raport asupra activității rețelei de medicină legală în 2014, dat publicității zilele trecute, arată că primele patru locuri în topul celor mai sigure județe din țară – din punctul de vedere al numărului de crime raportat la totalul populației – sunt ocupate de județe din Transilvania.

  Astfel, cel mai sigur județ din acest punct de vedere este Alba, unde incidența omuciderilor a fost în 2014 de 0,26 la 100.000 de locuitori. Urmează Satu Mare, cu 0,53, și Cluj și Hunedoara, fiecare cu o incidență de 0,61 de omucideri la 100.000 de locuitori.

  La polul opus este județul Maramureș, cu 3,08 omucideri/100.000 de locuitori, mult peste media pe țară, de 1,9. Din Transilvania, peste media pe țară se mai situează județele Harghita – 2,42, Mureș – 2,38, Arad, 1,95, și Covasna, care este exact la limită: 1,9 omucideri/100.000 de locuitori.”

  Reply
 2. Kovacs Stefan

  N-ai putea sa-mi trimiti 2-300 Euro in avans si dupa aceea programele full si part-time?In caz ca-mi trimiti banii si nu ajung din cauza unor probleme tehnice jur ca te anunt! 🙂 …

  Reply

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 1