Ponta: Romania are crestere economica si poate investi in Republica Moldova

Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1
Reclame home 1

pontaRomania, avand acum o crestere economica, poate sa mearga mai departe si sa investeasca in Republica Moldova, insa este important sa existe un control la Chisinau, ca banii sa ajunga in proiectele planificate, a declarat premierul Victor Ponta intr-un interviu pentru Radio Moldova, transmite marti agentia IPN citata de Agerpres.

Seful Guvernului de la Bucuresti a subliniat ca, in cadrul vizitei pe care urmeaza sa o efectueze la Chisinau pe 27 august, cand Republica Moldova marcheaza Ziua Independentei, va discuta acest subiect cu omologul sau moldovean Valeriu Strelet.

Victor Ponta a declarat totodata ca este bucuros pentru faptul ca in ultimii 2-3 ani s-a trecut la fapte concrete in relatiile dintre Romania si Republica Moldova, mentionand constructia gazoductului Iasi-Ungheni, renovarea gradinitelor, donatia de microbuze.

In acelasi timp, premierul Victor Ponta a afirmat ca nu intamplator Romania a ajuns principalul partener comercial al Republicii Moldova, adaugand insa ca ”mai sunt multe de facut pe partea de infrastructura, pe partea de reforme”.

Premierul Ponta a dat asigurari ca Romania va continua sa sprijine Republica Moldova in procesul de modernizare si de reformare.

”Voi spune la Chisinau ca tot ce poate face Romania pentru a ajuta Moldova in momentele complicate va face. Nu v-am lasat la greu si nici nu se pune problema sa va lasam”, a tinut sa sublinieze Victor Ponta in interviul pentru Radio Moldova, potrivit agentiei citate.

Print Friendly, PDF & Email
Reclame home 3
Reclame home 3

Related posts

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclame home 2
Reclame home 2
Reclame home 2